ARGI+ FAQ

 

thumb_6869__internal-image-80

Hva er ARGI+?thumb_6872__auto_78dfb0ad0841009f2446824690bfb967

Det er et kosttilskudd som kan brukes av alle som ønsker å yte litt mer, både når det gjelder hverdagsmosjon og litt mer krevende idrett.

Hva inneholder ARGI+?

Det inneholder aminosyren L-arginin og en rekke frukter og bær, som i sin tur inneholder sunne plantestoffer. Det inneholder dessuten en rekke vitaminer som gir den daglige anbefalte  dosen av vitaminene C, D, B6, B12 og folsyre.

Mange hevder at L-arginin har medisinsk virkning, stemmer det?

Dette kan vi ikke snakke om, og det er heller ikke noen godkjente helsepåstander om L-arginin. Vi snakker i stedet om at det er et tilskudd for deg som har en aktiv livsstil, så får folk prøve selv. Heldigvis har vi jo Tilfredshetsgarantien, et av våre aller sterkeste argumenter, å støtte oss til.

Kan alle ta ARGI+?

Som alltid når det gjelder kosttilskudd, bør du snakke med din lege hvis du tar medisiner. ARGI+ er for voksne mennesker. Vi anbefaler det altså ikke til barn under 15 år eller til dyr. Hvis du er syk eller bruker en eller annen form for medisin, så bør du snakke med legen din før du begynner med kosttilskudd. ARGI+ er for voksne. Vi anbefaler med andre ord ikke dette produktet til barn under 15 år eller til dyr.

Hva er Kölner-listen?

Kölner-listen eller Cologne list, som den heter på engelsk, ble opprettet i Tyskland for å hjelpe toppidrettsutøver som er avhengige av å få vite om de får i seg noe som er forbudt og som kan klassifiseres som doping. For å få komme med på listen må produktet ha blitt testet minst én gang for anabole androgene steroider (prohormoner). Produsenten må også besvare spørsmål som gjør det mulig å bedømme risikoen for at produktet kan være kontaminert.

At et produkt finnes med på Kölner-listen utgjør ikke noen garanti for at den er helt fri for forbudte stoffer. Listen framhever bare de produkter der risikoen for doping har blitt minimert. Videre er det opp til idrettsutøveren selv å avgjøre hvor stor denne risikoen er.

Hvordan tar man ARGI+?

Det er et pulver som røres ut i vann eller annen væske, f.eks. Aloe Vera Gel. Den anbefalte dosen er til streken i måleskjeen som følger med boksen. En boks holder til 30 dager. Ta aldri en større dose enn det som er angitt på boksen. Rett dose gir deg 5 g L-arginin. Det beste er å begynne med en lavere dose, 4–5 g, altså til litt under streken i måleskjeen. Det kan være lurt i tilfelle du er overfølsom mot noen av ingrediensene.
Det beste er å ta ARGI+ til samme tid hver dag, f.eks om morgenen. Hvis man skal utøve sport, kan man i stedet ta dagens dose én time før man skal yte.

Er det alkohol i ARGI+?

Det er ikke noe alkohol i det hele tatt i ARGI+, heller ikke i det drueskallekstraktet som også inngår i ARGI+. Det betyr selvsagt at alle som av en eller annen grunn har problemer med å drikke alkohol, kan føle seg helt trygge. De positive effektene skyldes helt andre stoffer.

Er det naturlig eller syntetisk L-arginin?

Det L-arginin som brukes i ARGI+, er et ekstrakt fra mais, som utvinnes ved en biologisk prosess.

Hvorfor bruker vi sukralose og xylitol?

Sukralose er en vannløselig substans og kan ikke lagres i organisk vev, dvs. i menneskekroppen. Ifølge Forever Nutraceuticals har vi valgt sukralose fordi det er et stoff som er godkjent av myndighetene i alle de landene der vi er til stede. Det er viktig for våre forhandlere. Sukralose smaker også bedre enn mange andre søtstoffer. Det er viktig for kundene, for det som ikke smaker godt, vil man ikke ha. Det finnes rundt 110 sikkerhetsstudier om sukralose, og det er et av de mest undersøkte søtstoffene. Når det gjelder xylitol, har man også der kommet frem til at det er et sikkert stoff for oss mennesker. Det er bedre enn f.eks. sorbitol, ettersom det ikke er like lakserende. Og det inneholder bare 60 prosent av energien til vanlig sukker. Det påvirker heller ikke kroppens insulinnivå, noe som er viktig for mange.

https://www.youtube.com/watch?v=sTNyetNfhvE